Uusiutuvaa, kustannustehokasta energiaa aurinkosähköstä

Aurinkosähköjärjestelmät

Aurinkopaneelit asennettuna kaikkialle Etelä-Suomeen

Aurinkosähköjärjestelmät omakotitaloon, yrityksille ja vaikkapa mummonmökille Hämeenlinnan, Espoon ja koko Etelä-Suomen alueella.

Aurinkoenergiasta on tullut ajankohtaisempaa kuin koskaan, ja viimeistään energiakriisin mittaan yhä useampi on päättänyt valjastaa säteilevän tähtemme uusiutuvaa voimaa hyötykäyttöön. Oma aurinkosähköjärjestelmä luo turvaa: vaikka sähkön hinta heilahtelee, pystyy talous tai yritys tuottamaan maksutonta sähköä itselleen. 

MJL Sähkö toteuttaa kaikenkokoiset aurinkosähköjärjestelmät avaimet käteen -palveluna: meiltä aurinkopaneelit asennettuna koko Etelä-Suomeen. Autamme ammattilaisina sinua lupa-asioissa, turvallisuuteen liittyvissä valinnoissa ja rakentamismahdollisuuksien arvioinnissa. Suunnittelemme ja mitoitamme järjestelmän sekä toimitamme ja asennamme laitteiston. Avustamme sinut toki myös alkuun järjestelmän käytössä ja annamme tarvittaessa vinkkejä aurinkosähkön optimaaliseen hyödyntämiseen. 

Asennamme soveltuvat järjestelmät erilaisiin kohteisiin, kuten omakotitaloihin, yrityskiinteistöihin, maatilarakennuksiin ja vapaa-ajanasuntoihin. Käytämme Scanofficen ja Onnisen toimittamia laadukkaita laitteistoja. 

Komeilisiko katollasi pian ehtymätöntä energiaa tuottava, laadukas aurinkosähköjärjestelmä? Ota meihin yhteyttä!

Sovi kartoituskäynti ›

Aurinkopaneelit omakotitaloon – kannattava sijoitus omavaraisuuteen

Puhdasta aurinkoenergiaa kotitalouden käyttöön. 

Oikeaoppisesti mitoitettu aurinkosähköjärjestelmä on pitkäikäinen ja kustannustehokas sijoitus tulevaisuuteen. Toimitamme ja asennamme aurinkopaneelit omakotitaloon tarkalla kädellä kaikkialla Etelä-Suomessa. 

Aurinkosähköjärjestelmä on oiva vaihtoehto kotitalouden energiansaannin tueksi:

  • Soveltuu lähes kaikkiin omakotitaloihin lämmitysmuodosta riippumatta
  • Pienentää sähkölaskua
  • Lähes huoltovapaa järjestelmä
  • Parantavaa energiaomavaraisuutta ja näin ollen nostaa kohteen arvoa
  • Sähköyhtiö ostaa mahdollisen ylituotantoenergian
  • Tuottotakuu yleensä vähintään 25 vuotta

Kun harkinnassa on aurinkosähköjärjestelmä omakotitaloon, otathan meihin yhteyttä, niin tulemme käymään. Mitoitusta varten tarkastellaan vuotuista sähkönkäyttöänne, ja tarvittaessa avustamme mahdollisten rakennus- tai toimenpidelupien hankkimisessa.

Ammattilaisen toteuttama, oikeankokoinen järjestelmä on paras vaihtoehto katollesi ja kukkarollesi.

Ota yhteyttä ›

Mittavaa säästöä aurinkosähköllä

Oikein mitoitettu aurinkosähköjärjestelmä voi pienentää sähkölaskua huomattavasti. Ero luonnollisesti korostuu erityisesti silloin, kun sähkön hinta on korkealla ja kun aurinkoenergiaa päästään hyödyntämään runsaasti.

Paneelisto maksaa itsensä takaisin "normaalitilanteessa" keskimäärin 10 prosentin vuosivauhtia. Laitteiston valmistusvaiheessa aiheutuu päästöjä, mutta itse aurinkoenergia on täysin ilmaista, uusiutuvaa ja päästötöntä.

Ota meihin yhteyttä, niin toteutetaan teille optimaalisesti mitoitettu aurinkosähköjärjestelmä!

Ota yhteyttä ›

Auringosta tulevaisuuden edullisinta energiaa

Muun muassa IEA:n raportti vuodelta 2020 sen kertoo: aurinkoenergiasta on tullut taloudellisesti yhä kannattavampaa ja edullisempaa. 

Myös "kylmässä" Pohjolassa piilee valtavat mahdollisuudet aurinkosähkön hyödyntämiseen: Etelä-Suomen aurinkoenergian tuotantopotentiaali on verrattavissa vuositasolla Pohjois-Saksaan, vaikka meillä vuodenaikojen väliset erot ovatkin suuremmat.

Edullista aurinkoenergiaa taloutesi tai yrityksesi käyttöön – kysy lisää tai pyydä tarjous!

Pyydä tarjous ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita