Sähköautojen lataaminen on turvallista, kun laitteiden asennus tehdään ammattitaidolla

Sähköauton latausjärjestelmät

Sähköauton latausjärjestelmät Hämeenlinnasta Helsinkiin

Turvalliset sähköauton latausasemat suunniteltuna ja asennettuna kotiin, taloyhtiöön sekä yrityksille. 

Sähköautot yleistyvät vauhdilla ja latauspisteiden tarve lisääntyy niin kotitalouksissa, taloyhtiöissä kuin yritysten toimipisteissä. MJL Sähkö toteuttaa varmalla ammattitaidolla sähköauton latausjärjestelmät Hämeenlinnasta Helsinkiin, siis koko Etelä-Suomeen. 

Kartoitamme kiinteistöjen eri mahdollisuudet latauspaikoille sekä näiden toteutuksien kustannusarviot. Lataaminen varmistetaan aina suojalaitteilla, jotka takaavat sen, ettei ylikuormitusta tapahdu tai sähköiskun mahdollisuutta synny. Avustamme mielellämme myös latauslaitteiden käytössä.  

Olipa autosi sitten hybridi tai täyssähkö, tai mikäli tarpeissa on useamman auton lataaminen samalla kertaa, pirauta meille. Toimitamme latausasemat vaivattomasti avaimet käteen -menetelmällä: saat meiltä alkukartoituksen lisäksi suunnittelun, laadukkaat laitteet sekä oikeaoppisen asennuksen. 

Yhteydenottoa meille – ja eikun latailemaan!

Kysy rohkeasti lisää ›

Sähköauton latausjärjestelmä taloyhtiöön ja yrityksille

Suunnittelemme ja asennamme sähköauton latausjärjestelmät taloyhtiöön ja yrityskäyttöön kaikkialla Etelä-Suomessa Riihimäeltä Vantaalle. 

Liikkumisen sähköistyminen on jatkuvassa kasvussa. Taloyhtiön ja yritysten onkin järkevä varautua sähköisten kulkupelien yleistymiseen omilla latauspisteillä jo hyvissä ajoin.

Oikein mitoitettu järjestelmä säästää kustannuksia niin asennusvaiheessa kuin jatkossa, ja sen avulla vältytään ikäviltä yllätyksiltä. Jos pihaan tupsahtaa sähköautoja, joita ladataan (hitaasti) perinteisistä lämmitystolpista, sähköjärjestelmä voi pahimmassa tapauksessa ylikuormittua. Lämmitystolppia onkin useissa tapauksissa mahdollista muuttaa latausasemiksi. 

Nopea ja turvallinen latausmahdollisuus voi olla yrityksille jopa kilpailuetu ja taloyhtiöön muuttoa harkitsevalle tärkeä tekijä osto- tai vuokrapäätöksen tekemisessä.

Latausjärjestelmien asennuttamiseen on mahdollista saada tukea

Taloyhtiöiden on mahdollista hakea ARA:lta tukea latausinfran rakentamiseen, kun latauspisteitä rakennetaan vähintään viisi. Myös yritykset, kaupungit, säätiöt ja vastaavat tahot voivat hakea avustusta työpaikkojen latausjärjestelmiä varten. Katso tarkemmat ohjeet:

Taloyhtiöille

Yrityksille

Ota meihin yhteyttä, kun suunnitteilla on sähköistyminen: kartoitamme taloyhtiönne tilanteen ja laadimme sen sekä tarpeidenne perusteella latausjärjestelmäsuunnitelman.

Ota yhteyttä ›

Sinivalkoista energiaa Walle-latauslaitteilla

Toimintavarmuutta suomalaisiin oloihin, suomalaiselta yritykseltä: meiltä saat turvalliset Walle-latauslaitteet, jotka Traficom Oy valmistaa Raisiossa. Valikoimista löytyvät laadukkaat latausjärjestelmät hybrideille ja täyssähköautoille niin kotikäyttöön kuin taloyhtiöiden tarpeisiin.

Walle on luotettava valinta sähköisen liikkumisen mahdollistajaksi!

Lisää Wallesta ›

Aloitetaan latausjärjestelmän kartoituksella

Jotta sähköauton lataaminen olisi vaivatonta ja ennen kaikkea turvallista, on ensimmäisenä vuorossa perinpohjainen kartoitus. Yhteydenottonne jälkeen tulemme selvittämään vaihtoehdot ja sähköjärjestelmänne kapasiteetin, joiden perusteella laaditaan suunnitelma latausjärjestelmästä. Käynnin jälkeen teemme tarjouksen asentamisesta. 

Kartoituksen ja suunnitelman pohjalta kotitalousien, taloyhtiön ja yritysten on helppo tehdä ratkaisuja.

Varaa kartoitusaika ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita