MJL Sähkö Oy:n urakointiin kuuluvat suunnittelun lisäksi tarvikkeet ja asennukset

Sähköurakointi

Sähköurakointia ja -suunnittelua Etelä-Suomessa

MJL Sähkö Oy suunnittelee ja urakoi kokonaisvaltaiset sähköasennukset sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Oletko remontoimassa vanhaa tai rakentamassa uutta? Toteutamme niin suuret kuin pienetkin sähköasennukset koteihin, yrityksille, rakennusliikkeille sekä teollisuuden tarpeisiin. Vedämme sähköt uudiskohteisiin ja saneeraamme vanhempien kohteiden sähkövientejä.

Teemme suunnitelmat asiakkaan tarpeen mukaan, asennamme ja urakoimme laadukkaalla ja varmalla otteella. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja turvallisuudesta, laadusta tinkimättä.

Valitsemalla ammattilaisen varmistut siitä, että sähkötöihin liittyvät asennukset ovat turvallisia ja kestävät käyttöä.

Sähköasennusten tekeminen on asiakaspalvelua, jonka tavoitteena on tehdä asumisesta helppoa ja yritysarjesta sujuvaa.

Tärkeintä meille on tyytyväinen asiakas ja huolella loppuun asti hoidettu työ!

Kysy lisää ›

Toimivasta suunnitelmasta turvalliseen asennukseen

Turvallisen ja toimivan kodin takana on huolellisesti tehty sähkösuunnitelma, joka on myös vaadittava rakennussuunnitelman osa.

MJL Sähkö Oy tarjoaa kilpailukykyiset pakettiratkaisut, jotka sisältävät sähkösuunnitelman, sähköurakoinnin ja asennukset. Tilaamalla kaikki palvelut samasta paikasta varmistut siitä, että työ toteutetaan jouhevasti ja saumattomalla yhteistyöllä – puhumattakaan yhden kontaktin helppoudesta ja vaivattomasta yhteydenpidosta.

Kaikki lähtee kartoituskäynnistä, jonka jälkeen laaditaan suunnitelma. Ammattilainen määrittelee sähkösuunnitelmaan kaikki yksityiskohdat valokatkaisijoista ja sähköpistokkeista taustarakenteisiin.

Takaamme turvalliset ja toimivat suunnitelmat sekä asennukset, jotka vastaavat kohteen käyttötarkoitusta sekä asiakkaan toiveita ja tarpeita. 

Pyydä tarjous ›

Teollisuuden sähköpalvelut

Meillä on lähes 20 vuoden kokemus teollisuuden kunnossapito- ja asennustehtävistä, ja asiakaskuntamme koostuu sahoista valtion suuriin metalliverstaisiin. 

Pitkän ja monipuolisen kokemuksemme ansiosta toteutamme teollisuuden sähkötyöt pienistä vianhauista suurempiin projekteihin turvallisesti ja ammattitaitoisesti. Myös esimerkiksi viankorjauksissa, käyttöönotoissa sekä vuosihuolloissa kannattaa kääntyä puoleemme. 

Ota yhteyttä ›

Pätevä yhteistyökumppani aliurakointiin

Teemme sähkösaneerausta ja uudisrakentamisen sähkötöitä myös ali- ja sivu-urakointina. 

Kun tarvitset yhteistyökumppanin, jonka kanssa homma toimii mutkattomasti ja sähköt pelaavat varmasti, ota yhteyttä!

Kysy lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita